Egy nagyon intim és különleges alkalomra várjuk az érdeklődőket.
2 zenész és 3 táncos közös improvizációjába kukkanthat bele a néző, ha eljön.

Az alkotók célja a közös rezdülés, az egymásra és az önmagukra való ráhangolódás gyakorlása a táncon és a zenén keresztül.

Mind az öt előadó gyakorolja az improvizációt, ezt a spontán, játékos, néha transszal járó, önfeledt, s mégis önazonos, őszinte műfajt a maga területén.
Jelen formáció műhelymunkájának a célja a közös improvizációs térben való együtt gondolkodás, együtt érzés, közös szülése a pillanatnak. Amikor megszűnik az 'én akarok' a tervezés, az akció-reakció a vezető-vezetett.
A zene, mely legtöbbször meghatározza és vezeti a táncos mozdulatait is, pozíciót és célt változtat. Figyel, egybeolvad a mozgással, kölcsönösen követik egymást, együtt születnek.

Az előadás e közös kísérletezési folyamat egy olyan különleges állomása, amikor külső megfigyelőket hívunk meg az improvizációs térbe - akik, az érzelmeik, gondolataik, rezgéseik által - szintén részesei lesznek a születő pllanatnak.

A program az Irányi13-ban lévő táncteremben kerül megrendezésre, ahol elhelyezünk ugyan pár széket azoknak, akinek erre szüksége van, de aki teheti üljön a földön, lesznek plédek, jógaszőnyegek. A közönség körben a terem széléről figyeli majd az eseményeket, így benne tartózkodva az improvizációs térben.

Zenészek: Nádas József és Nádas Dávid
Táncosok: Berecz Janka, Biczó Lili, és Regős Ilona

Hozzájárulás az alkotók munkájához: 2000Ft

Cikk az eseményről a KULTURGYOM-HU-n

Az esemény FACEBOOK-on