Fiatal kaposvári tánciskola és műhely vagyunk. 2018 végén 3 tanítvánnyal kezdődött a munka Kaposváron. majd lassan jöttek a többiek. 2019 szeptembere óta saját teremben működünk.

Jelenleg már óvodás kortól a felnőttekig mindenkit nagy szeretettel várunk.

Kortárs táncot tanulnak a hozzánk járók, mely magában foglalja még a modern (európai modern, artjazz) és klasszikus balett elemeit is illetve az improvizációt és a kontakt improvizációt is.

Az iskola kiemelt célja a fejlődés, önmagunk jobb megismerése, egy együttműködő közösség teremtése és az egészség, az önismeret és a kreativitás támogatása a tánc és a test eszközeivel.

Az iskola másik célja a tehetséggondozás, melynek keretein belü lehetőséget nyújtunk a fiataloknak önmaguk maximális fejlesztésére. Nagy büszkeségünk Biczó Lili, aki a  3 együtt töltött év után 2021 szeptemberétől az Area Dansa Barcelona-ban folytatja táncos tanulmányait, mégpedig rögtön a negyedik évfolyamba sorolva. Gratulálunk!!

Kreatív és alkotó energiáinkat performanszok készítésébe fektetjük, mellyel a nézőknek is szeretnénk egy-egy jó pillanatot szerezni. Versenyekre csak ritkán mennek tőlünk a fiatalok, alapvetőleg nem célunk az ezekre való készülés és járás, de igény esetén és fejlődés céljából ez is előfordul.

Az Műhely vezetője és tanára Regős Ilona

 

A kortárs tánc új utakat keres.

Célja megismerni a testet, kiaknázni annak lehetőségeit, melyet annak a természeteshez közelítő használatával ér el.

 

 

Változik, fejlődik.

Mindenre nyitott, fúzionál, használ más mozgásformákat, bármit, amivel találkozik.

Ezek színesítik repertoárját, s mélyebb megértéshez segítik testileg és mentálisan.

 

 

Egészséges akar lenni, alkalmazkodik a test változásaihoz, a korhoz, s így életünk végéig is elkísérhet minket.

 

 

Gyors és kifinomult, dinamikus és lágy, erős és könnyed, stabil és mobil, robbanékony és elmélyült, vad és harmónikus, befelé figyelő és kifejező, okos és ösztönös.